Australiensare ångrar sig på stubben efter att ha satt på sig en ful jultröja i 40 graders värme

Julen brukar ha en del ‘udda’ saker med sig på släp, som de kusiner som kommer till julmiddagen bärande fula jultröjor för att visa hur mycket de älskar jul, men i år ångrar de redan i förväg att de köpte jultröjorna.

Tidigare jular har det tagit några timmar innan de långsamt ångrar att de satt på sig en sådan styggelse, men tack vare värmerekordet i år har de redan vaknat upp från denna händelse och börjat inse att de har gjort helt fel.

Även om julen i Australien brukar vara varm så har dessa kusiner runtom i landet under tidigare år alltid lyckats hålla humöret uppe när det blir dags att ta på sig jultröjorna. De gläder sig över alla käcka kommentarer om sina tröjor, som “vilken snygg tröja” eller “den tycker jag om ” eller t.o.m. “vilken festklädsel” som alla bara behöver besvaras med “tack”, och möjligheterna för dubbelmeningar verkar vara oändliga. Men i år har de kommit fram till att inte ens dessa meningsutbyten verkar vara värt det.

Trots alla dessa negativa faktorer, verkar dock kusinerna runtom i landet av någon outgrundlig orsak ha valt att ändå bära sina tröjor och försöka dölja tortyren med pålagda leenden.

“Det är vår jultradition,” säger hans kusin Sarah, “vi tycker om det för det är kul. Vad vore väl jul utan det? Vi älskar att bära våra jultröjor.”

“Nej, det kan aldrig bli för hett att ta på sig en,” menar James, en annan lokal kusin, “varje år är det sommar och jag bär min jultröja. I år är det inte annorlunda. Visst svettas vi som hundar och mönstren verkar inte ha något större värde för de flesta, men för tusan… jag måste bara ha en på mig, Ok?”


Översättning: Gul-Grön med Röd Prick

Yellow Green Red

Säkra tecken på att du är vuxen

Du lägger ut din gamla Rubiks kub på loppmarknaden, och killarna i kvarteret har ingen aning om vad det är för något. Din gamla bandyhjälte

Man i Örebro ger sig själv andrum

”Jag brukar inte försöka särskilt mycket, så jag trodde aldrig att jag var perfektionist”, säger David Berggren från Örebro. ”Men jag insåg att jag hade

error: Innehållet är skyddat!