Familj kan inte sluta äta trots att de inte är hungriga

Gårmans fick problemet på julaftonseftermiddagen när de en efter en kände hur deras ovilliga fingrar sträckte sig ut efter ytterligare en After Eight, som om de levde ett eget liv.

Herr Gårman sa: ”Det inträffade så snabbt. Ena stunden sa jag att jag var så mätt att jag aldrig skulle äta igen, och en kvart senare hade jag utan att veta om det tryckt ner fem små marsipangrisar i halsen.”

”Sedan dess kan jag inte göra någonting utan att ha en handfull ostbollar eller chokladfingrar till hands. I går kväll gick jag upp för att kissa och befann mig istället i köket för att frossa i grisfötter i gelé.”

”Behöver jag stoppa i mig ett fikon- och sultankex med paté och toppad med brie och grönmögelost? Nej, det är uppenbart äckligt, men jag kan inte sluta.”

”Vi äter oss själva ur huset och hemmet. Allt vi har kvar är tre tallrikar med kalkon, en frys full av Aldi-kanapéer, en tupperwarelåda med tårta, sex burkar med kex och en hel skinka.”

Brunch leder till livsleda på Solkusten

En ny undersökning från American Health Institute visar att den populära måltiden brunch kan öka risken för depression och psykisk obalans. Flera brunchätare bekräftar tendensen.

Scan-chock på grundskola

12-årig skolelev från Rotvältskolan i Örebro avstängd efter grov överträdelse mot skolans kostpolicy för skolutflykter. Föräldrar och skolledning i chock. MP kräver nu förbud mot

error: Innehållet är skyddat!