Emma Anderssons nära döden-upplevelse

Emma hann inte väja. Bilen flög upp i luften och höll på att hamna i diket. Hon hade krockat med ett okänt föremål.

Olyckan inträffade i förra veckan. Emma var på väg hem till sina föräldrar i Ängelholm efter ett intervjujobb i Helsingborg. I en korsning var hon tvungen att svänga undan för en bil som stod intill vägrenen. Då fick hon syn på föremålet.

– Först trodde jag att det var en liten älg, sen såg jag att det var något fyrkantigt så jag trodde att det var en pappkartong, eller något.

Det hela gick mycket snabbt men hon han i alla fall tänka att det var allför farligt att tvärnita på den hala vägen. Hon valde att köra över det okända föremålet istället. Men det skulle hon inte gjort. Det smällde till och bilen hoppade upp i luften.

– Det smällde till något hemskt och bilen hoppade upp i luften. När jag stannade fick jag se att bilen läckte. Där gick kylaren tänkte jag. Och kvällens gage.

En annan trafikant hade stannat sin bil ett par minuter innan olyckan för att flytta ner föremålet i diket. Men han var inte snabb nog. Tillsammans undersökte de det underliga, stenhårda föremålet.

– Det var han som såg att det var en sån där köttstock som finns på kebabställen. Det var djupfryst och inlindad i lite plastfolie.

När Emma undersökte sin bil lite närmare såg hon att det även läckte olja. Det var omöjligt att köra därifrån.

Polisen hade lite svårt att tro på mig

– Jag ringde till polisen men de hade lite svårt att tro på min olycka. Det är ju inte varje dag någon ringer och förklarar att de just har kört över en kebab. Senare visade det sig att ett kebabställe i Perstorp inte fått sin leverans av kebab under dagen.

Krocken blev Emmas dyraste kebab. 35 000 kr skulle reparationerna av bilen kosta. Försäkringsbolaget valde skroten istället. Men Emma kommer inte att sluta äta kebab för det, säger hon.

Köpguide för begagnade soffor

Det är dyrt att välja fel soffa. Läs vår köpguide för begagnade soffor, så har du större möjlighet att göra ett bra köp. Vad säger

Den stressfria dieten

Den här dieten är utformad för att hjälpa dig att hantera den stress som normalt byggs upp under en dag och som fram emot kvällen

error: Innehållet är skyddat!