Man som hackar lök tror han deltar i Sveriges mästerkock

En medelålders man som tror att han funnit sin mening med livet vid skärbrädan efter att ha förödmjukat en halv lök tror att tiden kommit för honom att delta bland proffsen i Sveriges mästerkock.

David Bonde, 35, blev själv förvånad när han när han finfördelade löken på ett sätt som han beskriver en “bärsärkagång”, när han tillagade en spaghetti bolognese.

När han såg sig omkring för att se om hans sambo uppmärksammat hans utnämning till odödlig köksmästare blev David besviken över att inte ha installerat en kamera i köket, så att de tillsammans skulle kunna njuta av bedriften.

Bonde insisterade då på att få demonstrera sina färdigheter för henne och höjde därefter på ögonbrynen för att hon skulle förstå att hon just bevittnat något makalöst.

“Jag har alltid vetat att det här var någonting för mig. Jag har mycket lätt att förlora mitt temperament, så där har jag något gemensamt med de stora kockarna,” förklarade Bonde, “men seriöst talat så var det egentligen bara att hacka, hacka och hacka. Jag omintetgjorde löken på mindre än tre sekunder!”

Helt berusad av sin Michelin-liknande bedrift, avslöjade han också att det mitt i bland lökhacket också fanns spår av hans lillfinger, från när han försökte upprepa bedriften.


Översättning: Gul-Grön med Röd Prick

Yellow Green Red

Brunch leder till livsleda på Solkusten

En ny undersökning från American Health Institute visar att den populära måltiden brunch kan öka risken för depression och psykisk obalans. Flera brunchätare bekräftar tendensen.

Ny skatt på pretentiös mat

Mat som folk köper uteslutande för att skryta och skrävla, får eventuellt en ny skatt. Det föreslår regeringen och Miljöpartiet i kölvattnet av den kontroversiella

Scan-chock på grundskola

12-årig skolelev från Rotvältskolan i Örebro avstängd efter grov överträdelse mot skolans kostpolicy för skolutflykter. Föräldrar och skolledning i chock. MP kräver nu förbud mot

error: Innehållet är skyddat!