Fisk ”väldigt fiskaktig”, hävdar restauranggäst

En oberoende undersökning pågår på en vägkrog längs E4:an sedan i måndags kväll efter att en portion fisk rapporterades ha luktat och smakat fisk, bekräftar lokala medier.

Personalen på Restaurang Granen har uttryckt oro över det ovanliga fallet, vilket tvingade ägaren att stänga ner vägkrogen fram till dess att en fullständig undersökning är genomförd.

”När vi väl fått det påpekat började vi känna lukten av flera andra rätter vi serverar i restaurangen, och vi har dessvärre upptäckt att också nötköttet luktar nötkött, fläsk luktar fläsk och till och med all vår kyckling luktar kyckling”, förklarar ägaren Tomas Gedda. ”Vi har ingen aning om hur det här gick till och vi skulle verkligen vilja tacka den uppmärksamma gästen som märkte hur fiskaktigt fisken luktade.”

En ytterligare undersökning av den aktuella rätten visade att fisken föreföll vara 100 % fisk, vilket väcker farhågor om att det faktiskt kan ha varit själva fisken som luktade fisk.

”Vi är förbryllade och har ingen aning om varför det händer hela tiden, men gissningsvis skulle jag tro att det beror på att det är en fisk”, avbryter kocken David Käll. ”Ni vet djuret som lever i salt havsvatten, dess naturliga livsmiljö? Era korkade s…”

När Restaurang Granen öppnar igen kommer det finnas en varningsskylt för kunderna med texten: ”Risk för att maten smakar mat.”


Översättning: S. Fransén

Mer väder på väg in över Sverige

Mycket tyder på att det fortfarande är väder på väg in över Sverige. Experter spår att vädret har kommit för att stanna. Ledande nyhetsmedier kommer

Svenskarna litar på Aktuellts historier

89 procent av svenskarna tror att Aktuellts historier är äkta. Det är enligt SVT:s generaldirektör, Maria Paraból, mycket upprörande. “Det har aldrig varit vår mening

Pappersbaserad GPS lanserad

Ett revolutionerande alternativ till traditionell GPS-navigering är på uppgång. Pappersbaserade översikter över vägar ska göra vägbeskrivningar enklare och avlösa ostabil elektronik med bättre vetande kvinnoröster.

error: Innehållet är skyddat!