Google lanserar ny ”Hitta allt”-tjänst

Google, företaget som sedan länge tillhandahållit en av de mest populära söktjänsterna på internet, erbjuder nu en ny betaltjänst för 9,95 dollar i månaden. Tjänsten, som kallas ”Find Anything”, erbjuder möjligheten att inte bara hitta information på nätet utan även i verkliga livet.

En av de mest rörande bevisen på tjänstens förträfflighet har varit Samuel Sedlák, som sedan länge givit upp allt hopp. Samuel blev bortadopterad när han var tre veckor gammal och har letat efter sin biologiska mor i 27 år. ”Jag skrev bara in ’mamma’ och det kom upp två svar. Det ena var en thailändsk restaurang, men det andra var min mamma!”

Tjänsten är dock inte begränsad till livsomvälvande sökningar som att hitta försvunna föräldrar, utan även mer triviala uppgifter som att återfinna bilnycklarna. ”Den här tjänsten är ovärderlig,” sade en användare, ”jag hittade mina bilnycklar, ett jobb och den försvunna staden Atlantis.”

Google har inte släppt någon teknisk information som kan förklara hur den nya tjänsten kan uppnå så fantastiska resultat. Deras konkurrenter anser att Google antingen ingått ett avtal med CIA och KGB, eller att de helt enkelt gissar otroligt bra.

Maria Trenholm säger att tjänsten har förändrat hennes liv. ”När jag gick på universitetet var jag en riktig festprisse och några dåligt avvägda beslut gjorde att jag tappade min självrespekt. Jag trodde aldrig att jag skulle återfå den förrän jag prövade den nya tjänsten från Google. Visst var jag skeptisk först, men en snabb sökning och nu känner jag mig som en ny människa.”

En liten jämförelse

Äktenskapets förväntningar En kvinna gifter sig med en man och förväntar sig att han ska ändra sig, men det gör han inte. En man gifter

Forskare fångar naturens minsta partikel

Ryggdunkarna haglade hjärtligt veckan efter upptäckten av en ny, mikroskopisk partikel. Genombrottet som åstadkoms på Linköpings universitet kom efter månader av vad den stolta forskargruppen

Robinsonkändisar talar ut hos René

Sedan alla deltagarna från det populära tv-programmet ”Robinson” har tävlat i det ännu mer populära tv-programmet ”Fångarna på fortet”, har de dykt upp en efter

error: Innehållet är skyddat!