Hälsosam granola konsumeras i ohälsosamma mängder

Magdalena Gross (27), logistikansvarig, bevisade för världen att hon verkligen var inne på en hälsosam bana och köpte stora mängder hälsosamma snacks.

Efter en särskilt onyttig period är Gross en av de tusentals svenskar som är på jakt efter en sommarkropp, trots att hon (precis som våra läsare) redan är frisk, strålande och behöver vara snällare mot sig själv efter förra årets utmaningar.

När hon återvände hem med sin matpyramidsmängd av hälsosamma snacks, stoppade Gross i sig sin skräddarsydda granola som enligt förpackningen innehåller alla naturliga ingredienser och energi för att hålla dig igång hela dagen.

Efter att ha njutit av en liten skål granola med havremjölk och banan till frukost smög sig Gross senare ut i köket för att ta en näve granola direkt ur förpackningen.

”Ooooh, det här är lite beroendeframkallande”, konstaterade Gross, som nu ätit fler kalorier än hon gjorde innan hon började med sin diet.

”Det står att energin är långvarig, vilket är bättre för dig.”

Gross kan nu vara redo att gå på en riktig bjudning eftersom mängden granola hon ätit räcker för att driva en liten armé och avbryta alla gympapass som hon skulle ha gått på senare.

Enligt hennes inneboende sågs Gross smyga ut i köket för att ta en granolapaus varje timme fram till omkring klockan 02:30 då hon enligt uppgift inte kunde sova på grund av påträngande tankar på granola crunch med kakao.

”Jag tror att jag måste börja röka igen för att sluta med det här.”

Mirakelmedlet placebo kommer till hyllorna

Det fungerar ju på otroligt många sjukdomar, säger läkemedelsbranschen och hänvisar till ett otal vetenskapliga undersökningar, där placebo gett gynsamma effekter. Och det helt utan

Man kämpar mot luftberoende

“Jag slutade med cigaretter, alkohol, vitt bröd, rött kött och socker men mot luften är jag viljelös”, förklarar ung luftberoende göteborgare. Enligt ny forskning är

error: Innehållet är skyddat!