Morbror påbörjar fullskalig utredning gällande varifrån vegansk systerson får sitt protein

Lokala morbrorn Jimmy Liljeholm har påbörjat en vittomfattande utredning efter att hans systerson, Sam Liljeholm, avslöjat att han varit vegan i två år men ändå fortfarande är vid liv.

“Någonting är fel här. Han säger att han inte äter kött, men ändå verkar han frisk och vid gott mod” hävdar Jimmy. Dock, enligt min litauiska näringspyramidsplansch från 1962, så är det tydligt att om du inte äter 2-3 portioner kyckling och hamburgare om dagen så dör du.”

Jimmy började med att förhöra Sams mamma, även känd som Helena Liljeholm. Detta ledde emellertid ingenvart, då hon vägrade samarbeta och istället erbjöd Jimmy ett par mandlar. Hans försök att spela snäll polis elak polis med morbror Jimmy gick även det åt skogen, efter att båda två tog rollen som elak polis och till sist välte bordet, alltmedan Sam pratade på om växtbaserat protein.

Därefter försökte Jimmy få fram sanningen genom att skicka in Sams syster som infiltratör. Efter att han kopplat in en hemlig mikrofon i hennes tröja, skickade han således Jenny Liljeholm att prata med Sam om dennes diet. Det verkade dock som att Sam använde sig av något slags kodat språk för att skydda sin proteinkälla, då han använde sig av låtsasord såsom ”quinoa”, ”tofu” och ”vassle.”

Då han fann sig själv utan några som helst ledtrådar, beslutade Jimmy att kontakta de lokala myndigheterna för att få stöd i sin utredning. ”Vi deltar vanligtvis inte i civila utredningar, men vi kan inte bara se på medan den lille killen hävdar att det skulle finnas protein i broccoli.” sa Ödeshögs konstapel Jens Mårtensson.

Lokal polis arresterade således Sam och har påbörjat förhör av denne för att få fram svar. ”Ungen är tuff, det får jag erkänna”, sa Jimmy medan han förberedde ett bilbatteri för att, med hjälp av elchocker, få sin nedrige systerson att avslöja sanningen. ”Men jag kommer att gå till botten med det här, på ett eller annat sätt.”


Översättning: Lina Carleton

Verkligen överskattat att bli gammal

De gyllene åren är egentligen inte så gyllene, visar ny forskning. Tvärtemot är ålderdomen övervägande präglad av bitterhet, smärtsamma sjukdomar och död. Att nå en

Mirakelmedlet placebo kommer till hyllorna

Det fungerar ju på otroligt många sjukdomar, säger läkemedelsbranschen och hänvisar till ett otal vetenskapliga undersökningar, där placebo gett gynsamma effekter. Och det helt utan

Hipsters: ADHD är passé

Svenska hipsters är trötta på att ständigt fler får diagnosen ADHD. Därför skippar de både medicin och diagnoser till förmån för mer sällsynta sjukdomar som

error: Innehållet är skyddat!