Lägg-ner-det.se sparar tid och pengar åt webbentreprenörer

Har du någonsin haft en toppenidé till en webbsajt eller internetföretag? Men med så många tusen företag ute på nätet, hur kan du vara säker på att din fräscha idé inte redan är upptagen?

Skaparna av www.lagg-ner-det.se säger att deras webbsajt kommer att hjälpa dig att kontrollera just detta. ”Säg att du får idén att skapa en sajt som, till exempel, hjälper människor att återfinna gammal kärlek på internet. Du skulle slösa bort massor av tid och pengar på att skapa sajten bara för att sedan upptäcka att någon annan redan har en sådan tjänst. Vår sajt förkortar tiden det tar att inse att du inte behöver bry dig om att göra sajten överhuvudtaget”, säger webbmastern Jonte Klippberg.

Han fortsatte att berätta att han och hans partners hade lagt ned tusentals timmar på att söka igenom och indexera upp hela webben och allt dess innehåll. ”Vi har arbetat på det här projektet i nästan fyra år nu. Vi ville erbjuda våra kunder ett komplett, sökbart index över hela webben”, sade Klippberg. ”Vi har investerat allt på den här idén, för vi tror stenhårt på den.” Han berättade också att man endast kommer att debitera 30 kronor per sökning. ”Det är snabbt och billigt”, skröt Klippberg.

När han fick frågan om vilken skillnad det var på att använda www.lagg-ner-det.se och en gratistjänst, som till exempel Google, tystnade Klippberg i nästan 30 sekunder innan han slutligen svarade: ”Min fru kommer att slå ihjäl mig.”

Virusvarning – det värsta hitintills

Ett nytt virus som kallas ”arbete” är i omlopp. Om du mottar något relaterat till ”arbete”, antingen via e-post, internet eller helt enkelt överlämnat från

Lösenordstips gör bara saken värre

Arne Trygg, skadereglerare inom försäkringsbranschen, blev frustrerad i morse över den ohjälpsamma ledtråd för lösenordsåterställning som han skapade, vilket gjorde det ännu svårare att få

error: Innehållet är skyddat!