Man i Örebro ger sig själv andrum

”Jag brukar inte försöka särskilt mycket, så jag trodde aldrig att jag var perfektionist”, säger David Berggren från Örebro. ”Men jag insåg att jag hade fått allt om bakfoten – mina krav var så orimligt höga att jag inte tyckte det var värt att ens försöka.”

Berggren säger att det var den insikten som ledde till hans beslut att ge sig själv andrum. ”Inte enorma mängder andrum,” understryker han. ”Bara lite.”

Bara tillräckligt för att till exempel inte dyka upp på jobbet eller att äta glass till frukost – och ibland fortsätta äta det hela dagen. ”Vegansk glass. Jag äter inte mjölkprodukter.”

Och Berggren säger att hans beslut att börja ge sig själv andrum har inneburit att han har insett hur mycket andrum det finns att få. ”Det finns faktiskt rysligt mycket. Jag har bara börjat.”

Och bland de områden som Berggren har sett att det är som mest användbart att ge sig själv andrum är när det gäller hans egna krav på sig själv.

”Ärligt talat tror jag inte att jag någonsin var perfektionist. Jag var mest bara lat. Men det var det som startade hela den här resan, så jag är verkligen tacksam. Jag skulle uppmana vem som helst att testa.”


Översättning: S. Fransén

Perfekta barn får tandimplantat

Nyklippt hår, smarta kläder och gott uppförande är inte längre tillräckligt. Ett ökat antal föräldrar är villiga att göra allt för att deras barn ska

error: Innehållet är skyddat!