Olika sätt att roa sig under en affärsresa

På planet

Bär med dig en toalettstol ombord på planet. Säg till besättningen att du måste ha med dig den ombord själv. Erbjud dig att sitta på den under flygturen.

Välj ut en flygvärdinna. Varje gång hon går förbi, gör en min som om nånting luktar riktigt illa.

Ring på den lilla knappen. När flygvärdinnan svarar, pladdra på ett påhittat språk. Bli mer och mer upprörd och gestikulera mer samtidigt som hon blir mer frustrerad i sina försök att förstå dig.

När piloten säger ”om det finns något vi kan göra för att göra er resa mer behaglig…” ring och be att de ska avlägsna stolsraden framför dig.

Efter säkerhetsinstruktionerna, när de säger att flygvärdinnorna kommera att besvara alla era frågor, ta dem på orden. Ställ frågor som ingen kan besvara. Ännu bättre blir det om du låtsas att du har dåligt korttidsminne och be dem repetera delar av svaret.

Fråga om det går bra att du tar på dig din syrgasmask redan nu, för säkerhets skull.

Ta flygbolagets tidning och förse den med dina egna bildtexter och tillägg dina egna fotnoter till artiklarna. Var så kreativ som möjligt. När flygturen är över, lämna kvar tidningen till nästa person.

Om du sitter vid gången som leder till utgången på ett fullt plan, när ni kör ut på startbanan, ring på klockan och förklara för flygvärdinnan att du har en omärkbar sjukdom som hindrar dig från att utföra aktiviteterna på säkerhetskortet och att du skulle vilja bli omplacerad. (Varning: Gör inte detta på flyg som ska till New York).

Om du sitter bredvid en ovanligt pratsam person, så är följande bra sätt att få dem att hålla tyst:
– Dra fram en tidning och kommentera bilderna ingående och beskrivande.
– Somna med huvudet på grannens axel.
– Inta lotuspositionen och börja mässa.

På hotellet

Ta pennorna från rummet och ersätt dem med pennor från en annan hotellkedja.

Om du har blivit placerad i ett rum där det finns två sängar, och en av sängarna hopvikbar, lägg allt ditt bagage och din smutstvätt på den och sov på den andra. Om det bara finns en säng, få det att se ut som att du har sovit på den hopvikbara sängen, soffan, stolen eller på golvet.

Lämna din ”Stör ej”-skylt hängandes på dörren hela tiden, även om du har gått ut för dagen.

Skriv små meddelanden till städerskan, med tvål på badrumsspegeln.

På restaurangen

Om värdinnan frågar ”rökare eller icke-rökare?”, säg att du inte bryr dig. Om hon insisterar, be om en av varje.

Ta med egen mat.

Be om en ny kniv någon gång under måltiden. Säg till dem ”den här är slö, man skulle inte kunna skära vatten med den.”

Flytta omkring sakerna på bordet som att de var schackpjäser. Om servitrisen försöker ta något från bordet, slå henne på handen och säg ”Den är i spel!”

Om resturangen på hotellet är särskilt fin, kom ner till middagen i dina jeans och t-shirt. Om de säger att resturangen kräver kavaj och jacka, gå upp på rummet och kom tillbaka iklädd en kavaj, slips och boxershorts.

Människor hävdar att de är smartare än ris

Molekylärbiologer vid Södertörns högskola upptäckte häromdagen att en riscell innehåller fler gener än en människocell. Upptäckten har orsakat kaos i hela landet när folk försöker

error: Innehållet är skyddat!