PawSense skyddar din dator från katten

Om du har problem med att katten använder din dator finns det nu äntligen en lösning: PawSense (”Håll tassarna borta”) från det amerikanska företaget BitBoost.

När din katt är ute och surfar på egen hand, eller går på tangentbordet, är risken stor att den matar in felaktiga uppgifter och kommandon, förstör dina filer, ja till och med kraschar din dator. Detta kan hända oavsett om du står i dess omedelbara närhet eller är långt ifrån datorn.

PawSense är ett nytt program som hjälper dig att skydda din dator från katten. Programmet upptäcker och skyddar mot ”kattlikt skrivande”, samt tränar din katt att hålla sig borta från datorn.

Med PawSense inkopplat analyseras all aktivitet på tangentbordet, och på ett par sekunder kan programmet urskilja om det är en människa eller en katt som använder datorn. Programmet kan även ge ifrån sig ett starkt och obehagligt ljud som skrämmer bort katten.

Regler för att äta choklad

Om du får smält choklad på fingrarna äter du för långsamt. Chokladdoppade russin, körsbär, apelsinklyftor och jordgubbar räknas som frukt, så ät så många du

Svenska ordspråk, något modifierade

ordspråk subst. ordspråket = stående uttryck för mer eller mindre schablonartat påstående: ordspråkssamling; vanliga ordspråk som ”En olycka kommer sällan ensam” se även ordstäv och

error: Innehållet är skyddat!