PawSense skyddar din dator från katten

Om du har problem med att katten använder din dator finns det nu äntligen en lösning: PawSense (”Håll tassarna borta”) från det amerikanska företaget BitBoost.

När din katt är ute och surfar på egen hand, eller går på tangentbordet, är risken stor att den matar in felaktiga uppgifter och kommandon, förstör dina filer, ja till och med kraschar din dator. Detta kan hända oavsett om du står i dess omedelbara närhet eller är långt ifrån datorn.

PawSense är ett nytt program som hjälper dig att skydda din dator från katten. Programmet upptäcker och skyddar mot ”kattlikt skrivande”, samt tränar din katt att hålla sig borta från datorn.

Med PawSense inkopplat analyseras all aktivitet på tangentbordet, och på ett par sekunder kan programmet urskilja om det är en människa eller en katt som använder datorn. Programmet kan även ge ifrån sig ett starkt och obehagligt ljud som skrämmer bort katten.

Så slipper du få jobbet

Vad gör du om du måste söka ett jobb som du inte vill ha? Skjuter upp det i veckor eller skickar in en ansökan och

Otäcka ord

Alla ord i listan nedan bör undvikas. Vissa mer än andra, men de är alla tillräckligt otäcka för att bannlysas ur det svenska språket. Visa

error: Innehållet är skyddat!