PawSense skyddar din dator från katten

Om du har problem med att katten använder din dator finns det nu äntligen en lösning: PawSense (”Håll tassarna borta”) från det amerikanska företaget BitBoost.

När din katt är ute och surfar på egen hand, eller går på tangentbordet, är risken stor att den matar in felaktiga uppgifter och kommandon, förstör dina filer, ja till och med kraschar din dator. Detta kan hända oavsett om du står i dess omedelbara närhet eller är långt ifrån datorn.

PawSense är ett nytt program som hjälper dig att skydda din dator från katten. Programmet upptäcker och skyddar mot ”kattlikt skrivande”, samt tränar din katt att hålla sig borta från datorn.

Med PawSense inkopplat analyseras all aktivitet på tangentbordet, och på ett par sekunder kan programmet urskilja om det är en människa eller en katt som använder datorn. Programmet kan även ge ifrån sig ett starkt och obehagligt ljud som skrämmer bort katten.

Hundens egna regler

Att jaga katter: När du jagar katter, se till att du aldrig – riktigt – fångar dem. Det förstör allt det roliga. Besökare: Fastställ snabbt

error: Innehållet är skyddat!