Pongo tar ut skilsmässa

Hollywoodstjärnan Pongo, känd från filmen 101 dalmatiner, har tagit ut skilsmässa från sin tik Perdita.

Orsaken till skilsmässan uppges vara otrohet, vilket Perdita inte förnekar. Det senaste året har hon setts på premiärer och andra nöjesevenemang med olika kavaljerer, bland annat skådespelarna Beethoven, Babe och fotomodellen Pussi som också medverkat i flera reklamfilmer.
”Perditas stjärnglans var aldrig lika stor som Pongos”, säger en nära vän till paret. ”Hon har länge känt sig undanskuffad från rampljuset, och jag antar att hon försökte kompensera det genom att gå ut med kända hannar”.

Det är årets underdrift, eftersom Perdita nu offentligt gått ut med att hon länge träffat presidentkatten Socks Clinton. I senaste numret av tidskriften Elle har hon låtit sig fotograferas med sina fem veckor gamla valpar som hon påstår är hans. Perdita säger i artikeln att hon och Socks möttes på hälsohemmet Djurfarmen i Florida när hon var där och vilade upp sig efter ett uppslitande gräl med maken.

Dagens Dagblad sökte Socks för en kommentar till artikeln och fick det korta svaret ”Valparna är inte mina”.

Berömda sista ord

Jag kommer att slå världsrekord med det här. Men det finns ju inga handtag på insidan av de här bildörrarna! Vad är den här knappen

error: Innehållet är skyddat!