Rapport: Män i skyddshjälm och arbetsoverall är egentligen förklädda ligamedlemmar

Den vedertagna uppfattningen att arbetsklädda knegare bara är på väg till en vanlig dag på jobbet vändes upp och ner i måndags i rapport från Princetons Universitet. Forskare har upptäckt att majoriteten av män i skyddshjälm och arbetsoverall egentligen är förklädda ligamedlemmar.

”Närmare sju av tio byggarbetare som släpar utrustning längs trottoaren håller i själva verket på att genomföra en välplanerad stöt med en brokig skara bedragare – där varje medlem har en egen specialistkunskap som behövs för att genomföra jobbet,” hävdade en del av rapporten. Och tillägger att 75 % av alla skåpbilar på gatorna i städerna är fulla av övervakningsutrustning, medan 82 % av all walkie-talkiekommunikation används för att uppdatera ett kriminellt geni gällande framgångarna med ”den stora stöten”.

”Trots att det framstår som att dessa män bara är engagerade i hederligt kroppsarbete, är de i själva verket upptagna med ett våghalsigt, briljant planerat bankrån, en kasinostöt eller ett inbrott på ett museum. Data tyder också på att servitörer och bilparkerare i närheten oftast är involverade i jobbet och får en del av bytet.

Rapporten visade också att 96 % av alla förare i dubbelparkerade bilar är flyktbilsförare som spänt väntar på sina medbrottslingar.

error: Innehållet är skyddat!