Rapport: Män i skyddshjälm och arbetsoverall är egentligen förklädda ligamedlemmar

Den vedertagna uppfattningen att arbetsklädda knegare bara är på väg till en vanlig dag på jobbet vändes upp och ner i måndags i rapport från Princetons Universitet. Forskare har upptäckt att majoriteten av män i skyddshjälm och arbetsoverall egentligen är förklädda ligamedlemmar.

”Närmare sju av tio byggarbetare som släpar utrustning längs trottoaren håller i själva verket på att genomföra en välplanerad stöt med en brokig skara bedragare – där varje medlem har en egen specialistkunskap som behövs för att genomföra jobbet,” hävdade en del av rapporten. Och tillägger att 75 % av alla skåpbilar på gatorna i städerna är fulla av övervakningsutrustning, medan 82 % av all walkie-talkiekommunikation används för att uppdatera ett kriminellt geni gällande framgångarna med ”den stora stöten”.

”Trots att det framstår som att dessa män bara är engagerade i hederligt kroppsarbete, är de i själva verket upptagna med ett våghalsigt, briljant planerat bankrån, en kasinostöt eller ett inbrott på ett museum. Data tyder också på att servitörer och bilparkerare i närheten oftast är involverade i jobbet och får en del av bytet.

Rapporten visade också att 96 % av alla förare i dubbelparkerade bilar är flyktbilsförare som spänt väntar på sina medbrottslingar.

Man gråter över spilld cola

Det skulle bli en trevlig kväll. Frun och barnen var bortresta och Mikael Jansson var utrustad med film, cola och en stor påse godis. Men

error: Innehållet är skyddat!