Svenskens genomsnittliga arbetslunch nu uppe i 27 minuter

Statsminister Stefan Löfven sägs bokstavligen ha kokat över av upprördhet, då han förra veckan fick siffror på att en svensk arbetare förbrukar i genomsnitt 27 minuter på att äta sin lunch.

Mycket av den tiden skulle kunna användas till att förbättra landets produktivitet eller snabba på fredsprocessen på Västbanken, resonerade Löfven. Därför tog han genast kontakt med sakkunniga på Socialdepartementet och bad dem utforma en ”kvick lunch-kampanj”.

Statsministerns mest anlitade departement, Näringsdepartementet, har kommit med en handledning i hur man avnjuter en smörgås på mindre än fem minuter. Handledningen tillåter utrymme på två minuter extra för rostat bröd.

Löfvens handlingskraft hyllas av de sina: ”Långa luncher skadar vårt land. Svenska arbetare får anses vara bland de sämsta i världen. Jag hoppas jag kan lita på Stefan Löfven att Socialdemokraterna kommer ta gemensamma krafttag med industrins ledare och tillsammans eliminera detta missförhållande.”

Med anledning av upprörda stämmor från LO-medlemmar, har statsministerns pressekreterare svarat: ”Låt dom äta tårta, så länge de gör det kvickt.”

Vill du gå ner i vikt?

Våra fantastiska dieter kan hjälpa dig att förlora oönskade kilon! Ett fantastiskt vapen för att bli av med fettet för gott. Om du på allvar

Anonyma tänkare

Det började oskyldigt. Jag började tänka på fester då och då för att koppla av. Ofrånkomligen, ledde den ena tanken till den andra, och snart

error: Innehållet är skyddat!