Rebell byter kanal

Fredrik Zetterström vaknade en morgon och upptäckte att han förvandlats till en rebell. Han är inte riktigt säker på vad det var som gjorde att han förändrades men allt i hans liv har ändrats, till och med hans tv-tittande.

”Jag kom in i vardagsrummet och fick se att min rumskompis Petter tittade på TV3. Jag sa åt honom att byta kanal. Han vägrade. Då gick jag fram till tv:n och byte kanal själv men då bytte han tillbaka igen med fjärrkontrollen. Då stängde jag av tv:n och ställde mig i vägen för sensorn som tar emot signalerna från fjärrkontrollen. Jag visste att jag ställde mig mitt i skottlinjen men jag ville inte att en enda krona till av mina pengar skulle hamna i den onde Jan Stenbecks fickor.”

Petter, som blev väldigt irriterad av Fredriks tilltag, kallade Fredrik för ”en böld i baken” och lämnade rummet med snabba steg. ”Han tycker att han är rebellisk men jag tycker inte att man är en rebell om man laddar ner mp3:or från The Pirate Bay och det faktum att han har basker på sig förstärker knappast det intrycket. Jag sa åt honom att om han verkligen ville förändra världen så var han tvungen att offra något för att uppnå sitt syfte. Då sa han åt mig att jag tänkte som en hippie. Han sa att han var ”den nya tidens rebell” och det som hippies sysslade med funkade helt enkelt inte nu.”

Fredriks musiklyssnande har också genomgått vissa förändringar. Han känner sig mer rebellisk men har nyligen fått ett problem. ”Det är lite svårare att slåss mot överhögheten nu när vissa artister har filtrerats bort men jag försöker få fram alternativa lösningar. Vi kommer inte att vara förtryckta länge till.”

Fredrik fortsätter, ”Jag kunde inte bestämma mig för vilket som var mest rebelliskt. Att installera Linux eller att använda en piratkopia av Windows 98. Det var ett verkligt svårt beslut att fatta eftersom ingetdera fungerar på min Macbook. En Apple-dator som kommer dra mig i fördärvet. Jag känner det på mig.”

Tobaksbolag stämmer livstidsrökare

Schwartz AB, som tillverkar cigarettmärkena Camel, Blend och Prince, meddelade idag att bolaget kommer att väcka åtal mot Torsten Petersson. Peterssons läkare informerade honom nyligen

error: Innehållet är skyddat!