Änka kommer ut som kattkvinna

Efter att ha mist sin man förklarar nu en kvinna från Skövde att hon vill leva ut sin dröm om ett eremitliv med att vårda bortsprungna katter, som hon ska tala till med en gäll och pipig stämma.

Vid en presskonferens på fredagen berättade den 76-åriga Sonja Maine Coon från Skövde att hon i framtiden bara vill ha katter i sin närmaste umgängeskrets. Hon fattade beslutet efter att hennes man sedan 54 år gick bort förra månaden.

“Hela mitt liv har jag enbart levt för att uppfylla min mans behov av kvällsmat, massage och envägskommunikation. Där har aldrig funnits något utrymme för mina behov. Eller för de hundratals gulliga, tysta och icke-krävande missarna som jag så gärna vill visa omsorg åt.”

Sonja Maine Coon förklarade även att hon alltid varit dragen åt ett kattkvinneuniversum.

“Varje gång jag har sett särskilt äldre damer gå runt med stora mängder Whiskas och lockat ‘här kisse, kisse’ mot buskar och snår, har jag tänkt: ‘Om det ändå var jag. Nu har jag äntligen fått chansen att leva den drömmen.”

Därför kommer Sonja Main Coon framöver endast bege sig ut på speciella tider och så långt det är möjligt undvika mänsklig kontakt. På sikt hoppas hon att detta – kombinerat med en gäll och pipig röst – ska ge henne ett renommé bland lokala barn och grannskapet som helhet.


Översättning: CE översättningsbyrå

Mystisk främling ses igen!

Under gårdagen, mer precis 23:55, befann sig en tonåring från trakten i gränden bakom SF bio. Hon experimenterade med filter på sin telefon och råkande

Experter varnar: Permanent järnålder på väg

Jordens klimat förändras drastiskt. Experter bedömer att en permanent järnålder är på väg. Detaljhandeln bekräftar ett ökat intresse för järnbaserade vapen. Geofysikern Vanessa Raymonds från

error: Innehållet är skyddat!