Chrome lämnar toalettsitsen uppfälld

Chrome, den lömska webbläsaren man kan hitta på nästan varenda dator, har nyligen blivit anklagat för att vara irriterande och rent av bedrägligt. Bortom reklamfönstren och de svåra avinstallationerna finns det rapporter om ännu jobbigare finesser i programmet.

Margareta Amberg från Onsala säger att ”Min pojkvän försäkrade mig om att han inte lämnade toalettsitsen uppfälld och att det förmodligen var det där Chrome-programmet som jag installerade på datorn som var den skyldige. Jag bad honom om ursäkt för att jag hade installerat det.”

Dan Fredriksson installerade omedvetet programmet under en installation av Tetris. ”Jag ville inte ens ha det här på min dator och nu lämnar det ljuset på i badrummet. Jag kan slå vad om att Chrome och Vattenfall arbetar ihop med detta”.

En talesman för Chrome, Dennis Quisling, säger: ”Vi avslöjar inte några av de samarbeten vi har inom marknadsföring, men i vårt licensavtal står det klart och tydligt på en sedan länge bortglömd dialekt av turkiska att vi kan göra precis vad vi vill när programmet väl är installerat på datorn.”

Quisling fortsätter med att säga att han inte kan hålla med om att Chrome skulle vara svårt att avinstallera. ”Vi beskriver de enkla stegan som krävs i vår läsmigförst.txt-fil. Det första steget, till exempel, innebär att man kör ett program som heter fdisk, vilket alla användare har på sina datorer. Så det kan ju inte vara så svårt.”

Det har också inkommit rapporter om att Chrome ställt tillbaka tomma mjölkpaket i kylen samt tomma iskubslådor i frysen. Däremot var rapporterna om att Chrome var ansvarigt för att det amerikanska spionplanet tvingades nödlanda i Kina nyligen felaktiga, eftersom det nu visat sig vara Microsoft som var ansvariga för detta.

Sveriges bästa kontorister

Vem tänker på alla kontorsslavar som arbetar 40 timmar i veckan på kontor runt om i Sverige? För att hedra dem presenterar vi här ”Sveriges

Mobiltelefoner orsakar galna kosjukan?

I ytterligare en larmrapport, om risker med användning av mobiltelefoner, hävdar en grupp vetenskapsmän att de hittat en källa till den svårförklarliga åkomman – benämnd

error: Innehållet är skyddat!