Det är bekräftat: Alla hatar Microsoft

Den sextonåriga andraårsgymnasisten Becky Atherton meddelar idag att hon som siste person som inte hatat Microsoft nu ”tröttat på att vara annorlunda” och från och med dagens datum ska hata Microsoft precis lika mycket som alla andra.

”Ok, jag hatar dem också, antar jag”, berättade Atherton för en jublande församling under en presskonferens i Oak Bluff High Schools aula. ”Jag menar, typ, jag är bara så trött på att vara den enda som inte gör det.”

Hon drogs sedan iväg av Secret Service-agenter till ett väntande samtal med presidenten som gratulerade henne. Hon talade med Trump i nästan tio minuter innan hon återvände till pressen.

Atherton berättade att hon hade upplevt en obarmhärtig press från föräldrar, lärare, klasskamrater samt medier som ville att hon skulle vara en ”god medborgare” och hata Microsoft som alla andra. ”Det gick emellertid inte”, fortsatte hon, ”jag menar, jag visste ingenting om dem, anti-trust-målet eller något annat anti heller för den delen. Varför skulle jag hata dem?”. ”Dessutom”, la hon till, ”eftersom jag nu är den sista har Microsoft begravt mig med nya datorer och till och med lovat döpa sitt nya operativsystem efter mig, ’Becky’.”

”Vi är så stolta över vår Becky”, berättar mamman Marian Atherton som hatat Microsoft sedan hon läste en tidningsartikel om bolaget -98. ”Vi var så oroliga över att hon var den sista. Ni vet ju hur det är med tonårsdöttrar och deras vilja att vara precis så förbaskat tvärtom. Men vi bad och bad och nu har våra önskningar slagit in.”

En talesman från Microsoft sa att bolaget var ”ledsen” över Athertons beslut och insisterade på att Microsofthatet ”bara var en fluga”.

Katter vs. ungdomar

De är dina vänner, om du ger dem mat. De pratar med dig, men du förstår inte vad de säger. De tenderar att löpa amok

Robinsonkändisar talar ut hos René

Sedan alla deltagarna från det populära tv-programmet ”Robinson” har tävlat i det ännu mer populära tv-programmet ”Fångarna på fortet”, har de dykt upp en efter

Platssökande ångrar att han inte ljög

”Ja,” erkänner han, ”jag förmodar att jag skulle ha svarat ’Ja’ när kvinnan på anställningsintervjun frågade mig om jag jobbade bra ihop med andra människor”.

error: Innehållet är skyddat!