Donera till Dagens Dagblad

Du ska ha ett stort tack bara för att du klickade på donationslänken. Redan det visar att du är en godhjärtad och helt underbar person.

Dagens Dagblad står otroligt bra ekonomiskt, men låt det inte stoppa dig! Vi tar ändå gärna emot alla typer av penninggåvor, ställda till följande bankgiro:

768-0663

Du kan vara anonym om du känner för det, eller inte, om du vill glänsa lite. Skriv ”Dagens Dagblad Donation”, eller helt enkelt bara DDD i meddelandefältet, så hamnar den i rätta slitna jeansfickor.

Och när du ändå är igång, varför inte låta inbetalningen upprepas automatiskt varje månad? Det är ju så lätt att kryssa i den lilla rutan. Sedan hade det varit bäst för båda parter om du glömde bort den och bara lät den fortsätta i all evighet. Du kommer ändå inte att lägga märke till den på kontot. Summan är ju så liten och obetydlig.

Vi önskar dig lycka till med donationen, samt med hela fortsättningen av ditt återstående liv.

OBS! Inga donationer återbetalas. Någonsin.

Annonsera på Dagens Dagblad

Dagens Dagblad är ett bra alternativ om ni vill exponera er själva, era produkter och tjänster. Eller varför inte rikta lite strålkastarljus mot någon som

Vi söker duktiga översättare!

Ta tag i ditt liv, gör en god gärning, förbättra världen… och börja volontera som översättare åt Dagens Dagblad – Sveriges i särklass (eventuellt) största

error: Innehållet är skyddat!