Vitt hål funnet i Västra Frölunda

För ett förvånat auditorium lade idag den svenske amatörfysikern Morgan Salkander fram handfasta bevis på förekomsten av så kallade vita hål. En teori som om den håller för närmare granskning kullkastar de flesta av vetenskapens nuvarande ståndpunkter.

Hittills har man inom fysiken teoretiskt kunnat beräkna förekomsten av så kallade antipartiklar eller antimateria. Man har även framkastat idéer om ett helt antiuniversum där positivt laddade elektroner spinner runt negativt laddade protoner.

I ett sådant universum vore vita hål en självklarhet, men att det skulle finnas i vårt kända är inget mindre än en knallsensation. Eller som Morgan själv uttrycker det ”större än både hjulet och V8:an”.

Morgan hade varit och veckohandlat på Frölunda Torg och skulle bara ställa in varorna i bagaget på sin Cheva, då han upptäckte större delarna av sin gamla hylsnyckelsats under ett par oljiga jeans. ”Det skulle vara power meet i Dals Ed så jag hade bunkrat lite extra och fick helt enkelt inte in alla flaken utan att rensa lite. Ren råröta att hitta verktygen, för Lill-Lasse hade varit på mig i evigheter om att få tillbaka dem.”

Inspirerad av framgången fortsatte Morgan med hjälp av sin sambo att rensa baksätet och fann bland mycket annat fyra helt oöppnade Wunderbaum, två isskrapor från Shell och ett gammalt exemplar av Bilbörsen som varit borta i månader.

”Bilbörsen visste jag att jag lagt ifrån mig i garaget, så det var ett mysterium hur den hamnat i bilen och skraporna från Shell hade jag ingen aning om att jag ens hade.” Att en Wunderbaum skulle kunna ligga oöppnad menade Morgan inte var en omöjlighet. Men fyra, skulle vara totalt uteslutet.

”Jag har alltid bilen låst, fortsatte han, så att någon skulle kunna lagt dit dem eller bh:n och strumpbyxorna som min sambo först ursinnigt slängde i ansiktet på mig, var fullkomligt uteslutet. Det måste helt enkelt vara så att min bil, i varje fall vid Frölunda Torg, fungerar som ett vitt hål. Att saker som bara har försvunnit materialiseras i och runt min Cheva.”

Opartiska bedömare menar att det kan ligga något i Morgans teorier, visserligen hade man ännu inte hunnit anmäla fru Martinsson och hennes Crescent som saknades innan hon ur intet dök upp framför kylaren på Morgan Salkanders Chevrolet. Bilens cd-spelare hade dock bevisligen försvunnit natten till måndag från parkeringen på Sahlgrenska.

En hunds dagbok

05.30: Startade dagen som en hjälte. När ljuden från tidningen som damp ner i brevlådan väckte mig ur mitt slumrande paradis – smällen antydde ett

Forskare kartlägger DNA i ris

Forskare har slutfört sin undersökning om DNA-serien i en av världens mest använda basfödor; riset. Det var en svår uppgift eftersom man har upptäckt att

error: Innehållet är skyddat!