Man hittar handikappad flickvän för att kunna parkera i Göteborg

Tor Slandas livskvalitet har förbättrats avsevärt efter att han hittade en flickvän som har rätt till handikapparkering.

Singellivet har lagts på hyllan för 39-årige Tor Slanda, som nu är ett par med Maj Orna. Paret har varit tillsammans i några månader och har just flyttat in i Tors lägenhet. De har presenterats för varandras föräldrar och planerar att fira nyår tillsammans.

Även om Maj påstår att hon är galet förälskad i Tor, bygger Tors intresse för att para ihop sig med Maj inte på att han är särskilt intresserad av Maj som person. Maj har nämligen en kronisk autoimmun sjukdom som ger henne rätt till handikappparkering.

Passade på när möjligheten fanns

”Det har verkligen förändrat mitt liv till det bättre. Innan jag träffade Maj kunde jag åka runt i timmar och leta efter en parkeringsplats när jag kom hem från jobbet. Nu kan jag parkera i lugn och ro precis framför lägenheten. Det har verkligen förbättrat min livskvalitet”, säger Tor Slanda.

Han tillägger att han inte specifikt letade efter en flickvän med parkeringstillstånd för rörelsehindrade, men att han ”slog till” när möjligheten med Maj dök upp, som han inte var särskilt intresserad av till att börja med.

”Alltså, det var inte kärlek vid första ögonkastet. Det var det inte. Jag var faktiskt inte särskilt intresserad av Maj i början. Men sedan sa hon det där med sjukdomen, och då frågade jag om hon hade en av de där blå skyltarna i framrutan. Hon sa att hon kunde skaffa den och vi har varit tillsammans sedan dess”, säger Tor Slanda.

Tog mig för parkeringens skull

Maj Orna säger att hon är mycket kär i Tor Slanda och därför är glad att vara hans flickvän. Men hon erkänner också att det skulle vara trevligt om han var mer delaktig i förhållandet.

”Naturligtvis skulle det vara trevligt om han var min pojkvän för att han älskade mig. Men nu är det så här. Och det finns ju människor som tar en flickvän för brösten eller pengarna. Tor valde mig för parkeringens skull.”

error: Innehållet är skyddat!