Lantbrukare vill arrangera Världsbanksmötet

Ytterligare en aktör har givit sig in i kampen om var nästa Världsbanksmöte skall hållas.

Länge betraktades Stockholm som den självklara arrangörsstaden. Sedan gav sig Lars Thörnman in i debatten och förespråkade Kiruna. Nu kommer lantbrukare Nataniel Johnsson i Morsvattnet med ett eget förslag. Han ställer sin gård på 75 tunnland och tillhörande utrymmen till gratis förfogande. Delegaterna kan bo i det gamla svinstallet. ”Med lite såpa och vatten kommer de känna sig riktigt som hemma,” säger Nataniel.

”Till konferenssal kan man använda ladan. Halmen som finns kvar på golvet kan vara bra skydd om det skulle gå vilt till i debatten” fortsätter han. För demonstrationerna är det väl försörjt enligt Johnsson, ”Hela åkern är full med sten”.

Det enda krav Nataniel har är att poliskedjan ställer upp sig till vänster om gödselstacken. ”Så att stenarna hamnar där jag tänkt det”.

Den mirakulösa kattdieten

De flesta dieter misslyckas eftersom vi inte kan sluta äta och tänka som människor. De flesta av oss har aldrig lyckats med en diet. Men

PawSense skyddar din dator från katten

Om du har problem med att katten använder din dator finns det nu äntligen en lösning: PawSense (”Håll tassarna borta”) från det amerikanska företaget BitBoost.

error: Innehållet är skyddat!