Munchkin ett steg närmare det perfekta husdjuret

Förtjusta kattägare runt om i världen har hyllat den senaste huskattsdesignen som en ”triumf”. En Munchkin är en kortbent version av en vanlig katt. Dess pyttelilla storlek erbjuder flera stora fördelar.

”Ja, till exempel kan den inte hoppa upp på möblerna,” säger Munchkin-ägaren Joyce Hornbeam entusiastiskt. ”Och den kan inte rymma och stanna ute hela natten, något som gör den ännu mer som ett riktigt barn,” tillägger hon.

Hornbeam, som äger fyra Munchkin (Primus gosepluttenutten, Lillbabs berömda frisyr, Pax Svecia och Biologiska klockan barnsubstitut III) förnekar energiskt att djuret är en styggelse. ”Titta, så sött,” hävdar hon, när en av hennes haltande vänner gör ett komiskt försök att hoppa över ett litet veck på vardagsrumsmattan, ”Den försöker gå, precis som en riktig tulta. Är du mammas lilla bebis, va? Jodå, det är du.”

Ännu mer alarmerande för förespråkare för det vanliga rörliga husdjuret, är att uppfödare har meddelat sina avsikter att raffinera designen ytterligare för den moderna hemmiljöns behov. ”Vi ska avla bort munnen och rumpan så att djuret inte behöver matas och inte gör sina behov på mattan. Sedan ska vi ge det en hjärna så att det inte snor sig runt benen på en när man bär en tebricka.”

Kaffeberoende man förnekar sömnproblem

André Grönberg förnekade igår inför sina arbetskamrater att hans kaffedrickande stör hans nattsömn. ”Jag har inga problem att sova”, sade Grönberg. ”Varenda natt sover jag

Allt fler börjar sjunga hemma

Cd-priset går upp igen! Nu ska en cd-skiva kosta 199 kr. Skivbolagen befarar att det höga priset kommer att leda till minskad skivförsäljning. De är

error: Innehållet är skyddat!