Man gråter över spilld cola

Det skulle bli en trevlig kväll. Frun och barnen var bortresta och Mikael Jansson var utrustad med film, cola och en stor påse godis. Men på ett ögonblick var allt förstört för den 37-årige byggnadsingenjören.

Fredag var en tämligen speciell kväll för Mikael Jansson. Han skulle vara hemma själv för första gången på fyra år. Så efter arbetet åkte han och hyrde en film.

“Jag hyrde ‘Predators’, som min fru inte gillar att se, och köpte en cola och en påse godis för att ha till filmen”, berättar Mikael. “Sedan beställde jag mat via Just-Eat och gjorde allt för att få en trevlig kväll.”

Våta händer får fatala konsekvenser

När maten levererats ansträngde sig Mikael för att duka upp allt vid soffbordet för att få det mysigt. Men allt förstördes på en sekund när han skulle hälla upp cola i ett glas.

“Jag hade fyllt i massor av is i glaset så det kanske var mitt eget fel. Men när jag skulle hälla upp colan gled flaskan ur mina våta händer så att den rann ut över hela vardagsrumsgolvet.”

Enligt Mikael Jansson återstod bara en liten skvätt cola i flaskan. Det räckte inte ens till ett halvt glas. Och till råga på allt var den lilla resten utan kolsyra.

Mikael Jansson erkänner att han kanske kunde ha köpt en ny cola. “Men det var inget som slog mig då. Jag var bara så olycklig”, avslutar han.


Översättning: CE översättningsbyrå

Mystisk främling ses igen!

Under gårdagen, mer precis 23:55, befann sig en tonåring från trakten i gränden bakom SF bio. Hon experimenterade med filter på sin telefon och råkande

Inbrottstjuv rasar över bristande snöröjning

Det skapar en farlig arbetsmiljö när villaägare glömmer att skotta snö i uppfarter och längs trädgårdsgångar, säger inbrottstjuv. Inbrottstjuven Ricky Markussen har vid flera tillfällen

error: Innehållet är skyddat!