Nya uppgifter hävdar att Buzz Aldrin ”aldrig varit i Los Angeles”

Buzz Aldrin tvingas idag utstå de hårdaste attackerna på sin trovärdighet i och med att flera sajter anklagar den förre astronauten för att ”aldrig i hela sitt liv varit i Los Angeles”, än mindre anfallit en dokumentärfilmare utanför ett hotell i Beverley Hills den 9:e september i år.

Aldrin hävdar att han gett Bart Sibrel ”en äkta käftsmäll” efter att denne påstått att månlandningen bara varit fejk. Sibrel stötte till Aldrin med en bibel och fick enligt vittnesmål lämna platsen med en präktig fläskläpp som tack för besväret.

Skeptiker pekar dock på flera allvarliga motsägelser som vilka allvarligt kan komma att äventyra Aldrins version av det inträffade. Först och främst, slår www.herecomestheblackhelicopters.com fast, att videosekvenser från det påstådda bråket ”klart och tydligt visar att solen lyser på hotellfasaden vilken vetter mot öster men att det vid denna tidpunkt var solsken från sydväst”.

Ytterligare bensin lades på konspirationselden när sajten www.iamofftomymontanabunker.net publicerade nya analyser som slår fast att ”Aldrins hår klart kan ses fladdra i havsbrisen trots det faktum att det i hela Los Angeles var helt vindstilla denna dag”.

Aldrin var snabbt ute och dementerade dessa senaste påståenden och sågs senare i tv med en LA Raiders-keps som enligt hans egen utsago ”endast kunde vara inköpt i LA”. Han motsatte sig våldsamt anklagelsen att kepsen lätt hade kunnat tillverkas i någon av NASA:s alla hemliga byggnader runt om i USA och skrek hotelser i stil med att ”alla som hävdar att jag inte köpte denna keps i LA kommer få samma behandling som jag gav Sibrel, kanske ännu värre”.

En talesman från NASA beklagade att det för tillfället inte fanns någon som kunde diskutera det inträffade eftersom ”alla är ute i Arizonaöknen och filmar den första bemannade expeditionen till Mars 2020” och fortsatte ”var god återkom nästa vecka”.

Regler för hunden

Hunden får inte vara inne i huset. Okej, hunden får vara inne i huset, men bara i vissa rum. Hunden får vara i alla rum,

Hur du förebygger och botar utbrändhet

Sluta förneka Lyssna till din kropps visdom. Börja att öppenhjärtligt erkänna stressen och jäktet som har gjort sig gällande både fysiskt, psykiskt och känslomässigt. Arbetsgivarnas

Hur du ljuger för badrumsvågen

Väg dig efter middagen, fullt påklädd. Sen väger du dig på morgonen, naken före frukost. Det är hemskt trevligt att se hur mycket du gått

error: Innehållet är skyddat!