Saker livet lärt dig vid 50

Det man bäst minns av regeringens förehavanden, är alla skandaler.

Du bör aldrig antyda för en kvinna att hon kan vara gravid, om hon inte är mitt i en förlossning.

En sparad slant är värdelös.

De kan hålla alla fredssamtal de vill, det kommer ändå aldrig att bli fred i Mellanöstern. Om ett antal miljarder år när solen förvandlas till en supernova, och det enda levande på jorden är några mikroorganismer, kommer mikroorganismerna i Mellanöstern att vara dödsfiender.

En sak som alla människor har gemensamt, oavsett årsinkomst, religion, språk och hudfärg, är att innerst inne vet vi alla att vi är bättre bilförare än genomsnittet.

Det är en väldigt luddig gräns mellan ”hobby” och ”mentalsjukdom”.

Tydligen existerar det, någonstans i Los Angeles, en dator som skapar teman för tv-shower. När producenten behöver ett nytt ämne, använder de den här datorn. En slumpgenerator går igenom miljoner av olika idéer, varefter den spottar ut: ”TRE UDDA, MEN SNYGGA, UNGDOMAR SOM DELAR LÄGENHET.” Producenten gör en show av detta. Nästa gång det behöver ett tema spottar datorn ut:”SEX UDDA, MEN SNYGGA, UNGDOMAR SOM DELAR LÄGENHET.” Gången efter spottar den ut: ”FYRA UDDA, MEN SNYGGA UNGDOMAR, SOM DELAR LÄGENHET.” Vi försöker lokalisera denna dator, för att spränga den i luften.

Ingen är ”normal”.

Minst en gång per år blir någon grupp forskare väldigt upphetsade och låter meddela: Universum är större än de någonsin har kunnat föreställa sig! Det finns fler sorters kärnpartiklar i atomer än man trott! Det som tillkännagavs om växthuseffekten förra året var fel.

Resultatet av de flesta massprotesterna är att reta upp dem som inte är med och protesterar.

Nyttan av reklam är att den talar om för dig motsatsen till det som reklammakarna verkligen tänker. Till exempel: Om reklamen säger: ”Det här är inte en Volvo för din pappa”, då hoppas reklammakarna att den här Volvon, liksom alla andra Volvo-bilar, ska falla gamla stötar, som din pappa, i smaken.

En reklamfilm visar ett gäng solbrända, snygga ungdomar som blir överlyckliga för att kylskåpet innehåller Coca Cola, reklammakarna vet att vanliga ungdomar som skulle reagera på samma sätt inför några läskburkar, skulle anses som riktiga ärkenötter av sina kompisar.

Du ska inte blanda ihop karriär med privatliv.

Det spelar ingen roll, vad som händer. Någon ser alltid för allvarligt på det.

En person som är trevlig mot dig, men oförskämd mot kypare, är ingen trevlig person.

När det blir trubbel och saker ser verkligen illa ut, finns det alltid en person som kommer med en lösning och är villig att ta ledningen. Väldigt ofta är personen i fråga galen.

En films uselhet står i direkt proportion till antalet helikoptrar som är med i den.

Den starkaste kraften i universum är skvaller.

Om du med ett ord skulle beskriva varför den mänskliga rasen aldrig fulländats eller någonsin kommer att fulländas, skulle det ordet vara ”möten”.

Ingen bryr sig om att du inte kan dansa. Bara upp med dig och dansa!

Om du har en ”dålig hårdag”, ät en stadig frukost och gå och lägg dig igen.

Rebell byter kanal

Fredrik Zetterström vaknade en morgon och upptäckte att han förvandlats till en rebell. Han är inte riktigt säker på vad det var som gjorde att

error: Innehållet är skyddat!