SÄPO har gripit mannen som startade precis allt

Vi har alla varit med om det: den anklagandes röst som skriker ut ”det var du som startade det!” och vi har alla försvarat oss med att hävda det motsatta ”det var inte jag, det var du!”.

En nyligen avslutad förundersökning hos SÄPO pekar nu entydigt ut att det var varken du eller din envisa idiot till partner eller någon annan för den delen som började. Nej mannen som i själva verket startade allt lystrar till namnet Lucas Lundquist, en 28-årig bilmekaniker från Skövde. Och med allt så menas verkligen allt.

Gripandet av Lucas har sänt chockvågor över hela världen och chefen för undersökningen, Mats Dahlbeck, säger i en kommentar till Dagens Dagblad att ”det här är ett gigantiskt genombrott. Historiker, arkeologer för att inte tala om alla krigshetsare har spenderat år att leta reda på mannen som är ansvarig för allt, och nu sitter han säkert bakom lås och bom”.

Hittills har bevisen klart visat att Lucas Lundquist provocerat fram så skilda händelser såsom 30-åriga kriget, Mellanösternkonflikten, industrirevolutionen samt ryktet om att Elvis fortfarande är i livet.

Men det här är förmodligen bara toppen på isberget. Bland annat är Lundquist även anklagad för att ha startat alla dessa ändlösa bråk om vems tur det är att diska för att inte tala om den försäljningskonferens förra året som ledde till att Märta Brinnberg valde att ta ut skilsmässa från sin make Björn.

Det forna paret tog emot nyheten om gripandet med kommentaren ”vad lättande att höra”, och Märta fortsatte sedan med orden ”jag var ganska säker på att det inte var mitt fel och nu när jag tänker efter så var det nog inte Björns heller. Jag hoppas verkligen den där Lucas är nöjd nu”.

Den anklagade själv rapporteras vara helt tillintetgjord av de överväldigande bevisen. I ett kort uttalande till världspressen erkänner han till fullo att han öppnat Lucas bilservice i Skövde samt att han eventuellt kan ha startat ett handgemäng förra tisdagen utanför hotell Billingen eftersom IFK förlorat ytterligare en match men att de andra anklagelserna ”var helt främmande och förbenat svåra att förstå”.

Så slipper du få jobbet

Vad gör du om du måste söka ett jobb som du inte vill ha? Skjuter upp det i veckor eller skickar in en ansökan och

Hur du förebygger och botar utbrändhet

Sluta förneka Lyssna till din kropps visdom. Börja att öppenhjärtligt erkänna stressen och jäktet som har gjort sig gällande både fysiskt, psykiskt och känslomässigt. Arbetsgivarnas

Människor hävdar att de är smartare än ris

Molekylärbiologer vid Södertörns högskola upptäckte häromdagen att en riscell innehåller fler gener än en människocell. Upptäckten har orsakat kaos i hela landet när folk försöker

Berömda sista ord

Jag kommer att slå världsrekord med det här. Men det finns ju inga handtag på insidan av de här bildörrarna! Vad är den här knappen

error: Innehållet är skyddat!