Dags att städa internet

Vad inte alla känner till är att internet måste stängas ner för underhåll och städning 24 timmar om året. Städprocessen, som tar bort död e-post, oaktiv ftp och www samt löjliga och onödiga sajter, gör att internet fungerar bättre och blir snabbare.

Detta år har vi blivit informerade att städprocessen kommer att äga rum första måndagen i nästa månad från klockan 12.01 till klockan 12.01 svensk tid, tisdagen därefter. Under den 24-timmars period kommer 500 mycket kraftfulla internetrobotar runt om i världen att leta igenom internet och sudda ut all information som de hittar.

För att inte din värdefulla information ska raderas från din dator bör du göra följande:

• Stäng av alla terminaler och lokala arbetsstationer som är uppkopplade till internet.

• Stäng ner alla internetservrar, eller stryp inkopplingen till internet.

• Stäng av alla enheter och hårddiskar med uppkoppling till internet.

• Undvik att koppla upp någon dator till internet på något sätt.

Vi förstår att detta kan vara obekvämt för vissa internetanvändare, men detta är tyvärr ofrånkomligt. Allt besvär det orsakar kommer mer än väl att kompenseras av den ökade snabbheten och effektiviteten hos internet, när den väl blivit rensad från elektroniskt ditt och datt.

Systemoperatörer och annat

Efter den senaste internetstädningen har antalet internetanvändare växt dramatiskt. Hjälp gärna till att varna allmänheten för den kommande internetstädningen genom att sätta upp detta meddelande på en plats där många användare kan komma att se det. Var vänlig att vidarebefordra detta meddelande till andra systemoperatörer och internetanvändare också.

Brädspel slår försäljningsrekord

Brädspelet ”Regering & Riksdag”, rekommenderat för spelare under sju år, har trots att det bara funnits i handeln i två veckor redan sålts i fler

error: Innehållet är skyddat!