Hastighetsgalna motorcyklister bryter mot kvantumfysikens lagar

Sveriges motorcyklister använder regelbundet sina kraftfulla maskiner för att bryta mot relativitetsteorin, visar en undersökning. Vid en presskonferens sade länspolismästaren i Gävleborgs län, Arne ”Blomman” Blomgren, att ägare av så kallade ”sportmotorcyklar” använder den enorma kraften i sina motorcyklar för att ”bryta temporalbarriären och komma fram till sin slutdestination redan innan de åker iväg”.

Länspolismästare Blomgren förklarade att han trodde att han och hans vägtrafikgrupp hade klarat ut problemet genom att domstolarna antagit en drakonisk hållning till fenomenet, som inneburit att ett flertal fortkörande motorcyklister kunnat skickas i fängelse många år för sina brott. Men nu tvingas han erkänna att det inte varit ”nog drakoniskt”. Det visar sig nu att de istället utnyttjat ett kryphål i de fysiska lagarna för att undgå polisen.

Motorcyklisterna har helt enkelt modifierat sina maskiner med illegala trimningssatser, vilket gjort det möjligt för dem att uppnå så höga hastigheter att de har lyckats vända på själva tidsflödet. Deras fordon ser ut att vara av standardmodell och i många fall är det enda yttre tecknet på trimningen att hastighetsmätaren har markeringar där det står ”Igår”, ”Förra tisdagen” och ”Mitten av nästa vecka”.

Vi talade med en expert på trimning som berättade hur det går till att skapa dessa Einstein-maskiner. ”Det är egentligen ganska enkelt”, sade han. ”En normal japansk sportcykel är snabb som sjutton i normalutförande. Så det enda vi egentligen behöver göra är att riva ut luftfiltret och tillsätta takyonbränsle. Sedan klistrar man fast några dekaler med texten ’Härifrån till evigheten’, så är man i princip klar. Ja, man måste ju förstås öka motorcykelns massa till oändligheten också. Det kan vara lite krångligt ibland, men det brukar ordna sig i de flesta fall.”

Så vad kan man då göra åt detta elände på våra vägar? Som vanligt har länspolismästare Blomgren svaret.

”Vi har satt igång ett program med genetisk testning för att identifiera potentiella motorcyklister redan vid födseln och kommer att kräva att riksdagen godkänner en lag som gör det olagligt att ’ens tänka på att skaffa sig en motorcykel om man skall använda den för att åka med’. Vi hoppas också kunna bygga en kameraraket som skall färdas snabbare än ljuset och ta bilder av det som redan hänt, men i ärlighetens namn är vi inte helt säkra på att vi får igenom det förslaget i budgeten. Förutom dessa saker, så förmodar jag att man helt enkelt skulle kunna låsa in dem på livstid.”

Elever beskylls för lärarbrist

En ny rapport lägger skulden för dagens lärarbrist på dem som skall erhålla utbildningen – eleverna. Den kroniska lärarbristen, vilken innebär att så många som

Fem steg till en hälsosammare diet

1. Skriv upp dina tio favoriträtter. 2. Skriv upp dina fem favoritdrycker. 3. Skriv upp alla gröna grönsaker som ser ut som sjögräs, hårbollar eller

error: Innehållet är skyddat!