Robinsonkändisar talar ut hos René

Sedan alla deltagarna från det populära tv-programmet ”Robinson” har tävlat i det ännu mer populära tv-programmet ”Fångarna på fortet”, har de dykt upp en efter en i programmet ”René”.

Och alla har de samma historia att berätta: De blev utnyttjade och exploaterade i rutan och nu vill de berätta hur det var att befinna sig i rampljuset.

– Det var hemskt, berättar en Robinsondeltagare som vill vara anonym. ”Vi utnyttjades av programledarna, vi blottade våra känslor och gav allt. Men vad fick vi tillbaka? Själv fick jag en stukad fot och resan betald, det var allt. Sponsorer, programledarna och tv-kanalerna tjänade pengar, alla tjänade pengar utom deltagarna. Vi åker runt på bonniga dansställen på vischan, på bingoträffar på idrottsföreningar och är gästkockar på McDonalds. Det är så förnedrande!”.

Spela in en cd eller bli programledare

Robinsondeltagarna bryter ihop en efter en i Renés soffa.

– Vi trodde att vi kunde leva på att vara kändisar! Kanske få en roll i en såpa, få spela in en cd eller bli programledare!, säger en annan av Robinsondeltagaren.

– Att lura oss till att delta i ”Fångarna på fortet” var droppen! Nu vill vi berätta hur det egentligen är.

René, som själv har varit med på ”Fortet”, har stor förståelse för sina gäster.

– De här människorna visste inget om livet efter tv-programmen, de är sköra och bittra och besvikna på tv som media. De måste få berätta.

Hur du förebygger och botar utbrändhet

Sluta förneka Lyssna till din kropps visdom. Börja att öppenhjärtligt erkänna stressen och jäktet som har gjort sig gällande både fysiskt, psykiskt och känslomässigt. Arbetsgivarnas

error: Innehållet är skyddat!