Lustiga kroppsövningar – För sinne & kropp

Man kan göra mycket kul med sig själv på sin fritid, utan att riskera att smittas av en massa sjukdomar. Och helt drogfritt. Och gratis! Här följer lite tips, jag har provat alla själv och kan garantera att ni kommer ha jättekul!

Snurra hjärnan

Gör så här: Åk tåg i färdriktningen på fönsterplats. Blunda hårt utan att kika. Nu låtsas du att du åker baklänges. Vänd huvudet mot fönstret. Öppna ögonen. WOW! Det känns som om hjärnan snurrar ett varv. Funkar även om du åker baklänges och låtsas att du åker framlänges.

Vända musen

Ta din datamus och vänd så att du har sladden mot dig. Försök att styra pekaren i ditt favoritprogram. Klicka med handflatan. Kul som omväxling.

Ombytta kulturprogram

Sätt på ett kulturprogram av den tunga sorten. Nike och Röda Rummet är bra. Sätt dig och titta. Nu låtsas du att det är ett gäng komiker som sitter där och gör parodi på ett kulturprogram. Helt plötsligt har du en helkväll med förstklassig underhållning.

Terrängpinnen i pannan

Att ta en pinne och sätta ena änden i marken och den andra mot pannan och sedan snurra som en galning har väl alla gjort. Det är lite roligare att prova terrängvarianten. Gör samma sak fast i tät skog. Eller i ett fullpackat köpcentrum.

Hemmafru rånade bank!

En 42-årig hemmafru från Vetlanda utförde ett klumpigt rån mitt i lunchrusningen på Vetlanda Enskilda Sparbank. Med sonens leksaksgevär hotade hon kassörskan på banken. Eftersom

error: Innehållet är skyddat!